Golvläggare Västerås

Ett snyggt golv höjer värdet på bostaden | 08-522 380 30

Tjänster

På Wasa Parkettservice erbjuder vi även en rad andra tjänster.

Areamätning

Vi kan hjälpa dig att mäta ditt hus, din lägenhet eller din affärslokal. Många fastigheter har inte mätts på länge eller har mätts med metoder som har tagits ur bruk. Med vår precisa mätning så kan vi hjälpa dig att ta reda på det riktiga värdet på fastigheten.

Måleri

Om du behöver en kompetent målare så kan du kontakta Wasa Parkettservice måleri. Vi utför måleriarbeten för företag och privatpersoner i hela Stockholm. Vi kan dessutom hjälpa till med tjänster inom snickeri och plattsättning.

Fastighetsförädling

Har du en butikslokal, källare en någon liknande lokal som har förlorat sin funktion? Det kan finnas pengar att tjäna på att göra en fastighetsförädling och anpassa lokalen till dagens behov. Varje oanvänd yta som går att använda till exempelvis en bostad kan bli en vinst för dig.

Tak

Taket är delen på ett hus om utsätts för störst påfrestningar. Ett skadat tak kan leda till stora skador på ditt hus. Vi kan hjälpa dig både med att lägga nytt tak och genomföra en renovering.

Energiteknik

Wasa Parkettservice kan även genomföra obligatorisk ventilationskontroll, en så kallad OVK-besiktning, samt injustera klimatanläggningar. Detta kan vara till stor hjälp ekonomiskt, eftersom ett korrekt installerat ventilationssystem kan spara mycket pengar.

mäter

Wasa Parkettservice kan även erbjuda ett antal andra tjänster inom bygg och renovering