Golvläggning

Ett nytt golv kan lyfta ett rum och ge det en ny karaktär. Detta gäller inte minst trägolv, som vi kan erbjuda i flera varianter. Några av de träslag som du kan välja bland är valnöt, ek, ask med flera. Vi lägger ditt golv med noggranna och effektiva metoder. Vår erfarenhet av att lägga golv har lärt oss hur man undviker olika fallgropar och gör att vi kan garantera ett bra resultat vid varje golvläggning. Vi kan dessutom erbjuda golv till mycket bra priser.

Golvet har stor betydelse i ett rum – både inredningsmässigt och för rummets känsla och hemtrevlighet. Vi har lagt många golv hos både privatpersoner och företag genom åren. Trägolv är något av vår specialitet och ligger oss varmt om hjärtat.

Vi kan även lägga in andra sorters golv, men de flesta kan nog skriva under på att det är något alldeles speciellt med ett naturligt och vackert trägolv. Lägger du in ett trägolv i valnöt, ask eller något annat kvalitativt och vackert träslag så kommer du att få en lyxig och exklusiv känsla i rummet – och i hela ditt hem. Vi kan hjälpa dig att få den naturligt exklusiva känslan i ditt hem.

golvläggare västerås nylagd parkett

Livslängden en fördel med ett trägolv

En annan stor fördel med just trägolv är den långa livslängden. Ett trägolv tål det mesta och om man sköter det på rätt sätt så blir det dessutom snyggare med åren. Det får en vacker patina, men om det blir för slitet på ytan så kan den slipning göra underverk med utseendet. Om du låter oss lägga ditt nya golv så går det bra att hålla kontakten med oss, så kan vi även hjälpa till med slipning och andra eventuella reparationer som kan behövas. Vi tar ansvar för ditt golv även efter att vi har lagt det, packat in våra verktyg och sagt hejdå.

Utbildade och erfarna medarbetare

Våra medarbetare är utbildade och erfarna och har de rätta certifieringarna för att lägga ditt golv på ett korrekt sätt. Om det är ett golv som ska läggas in en hall, ett kök eller ett vardagsrum spelar ingen roll, vi ordnar det.

Vi kan även hjälpa dig att hitta rätt i det stora utbudet golv som finns på marknaden i dag. Vår långa erfarenhet gör att vi kan se vilket golv som kommer passa in just i ditt hem. Vi vet vilken typ av material och träslag som passar bäst i ett rum och vilka sorter man bör undvika för att undvika framtida problem. Vi finns alltid till hands för dig om du behöver rådgivning i frågor som gäller golv.

Vi strävar efter effektivitet

Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt när vi genomför en golvläggning. Det kan vara besvärligt att leva i den röra som lätt uppstår när man lägger golv. Därför arbetar vi alltid så effektivt som möjligt enligt våra nya metoder – men vi slarvar för den sakens skull aldrig med kvaliteten på det utförda arbetet. Golvet ska vara perfekt, både utseendemässigt och när  det gäller hållbarheten på lång sikt.

När vi har lagt in ett nytt golv ska det inte finnas några skavanker. Inga bubblor, sprickor eller andra fula fel ska synas när vi har lämnat uppdraget.

Jobb av hög kvalitet utförda på ett effektivt och prisvärt sätt är det vi alltid siktar på. Låt oss på lägga in ditt nya golv – du kommer inte att ändra dig.

golvläggare västerås nylagd parkett

Vi har stor erfarenhet av att lägga alla typer i golv